vineri, 6 decembrie 2013

Mos Nicolae

Imi aduc aminte cu mare drag de momentele in care credeam in "Mosi", era perioada mea favorita a anului in care incercam sa fiu cuminte si sa compensez cumva, toate prostioarele pe care le facusem in timpul anului. Avand o surioara mai mica cu 7 ani si jumatate, magia Sarbatorilor s-a pastrat in familia noasta multi ani pentru ca fericirea pe care o vedeai pe fata de copilas dragalas a "lu sormea" atunci cand isi desfacea cu pasiune cadourile mult dorite, avea un farmec aparte, care iti umplea sufletul de bucurie si te facea sa te traiesti acel moment cu o cu totul alta intensitate.
Si acum ne facem cadouri de Sarbatori si le facem din suflet dar tot acele momente din copilarie raman cele mai importante si fabuloase amintiri.

Nu pot sa uit dezamagirea pe care am trait-o pe la 6 anisori cand mi-am curatat cu mare atentie cizmulitele si le-am pus in geam ( era singura zi din an in care imi curatam incaltamintea fara sa tipe mama la mine de 10 ori inainte). Am iesit apoi afara cu prietenii mei si ne-am apucat sa povestim despre ce ne dorim noi de la Mosu'. Pe vremea aceea eram vrei 10 "vecini" cam de aceeasi varsta, care ne strangeam in spatele blocului si ne jucam pana seara tarziu... Copilarie clasica de pe vremea noastra:)
Asa... Si cum stateam noi acolo ingramaditi vedem ca pe la vecina noastra de la etajul 1, trecuse Mosul...ghetutele ei din geam erau pline de bombone si papusi... In momentul ala s-a facut liniste, am "spart gasca" si a fugit fiecare la casuta lui sa vada ce a primit. Dar.. Ce dezamagire:( am dat buzna in casa ca nebuna. Imi aduc aminte ca mama era in bucatarie, am trecut pe langa ea si m-am infipt direct in cizmulitele mele si ce sa vezi ERAU GOALE!!!!!! Un moment de panica totala...
Clar... M-a uitat Mosul:((!!!
 Chiar asa rea am fost:((!!!???
Mama nu intelegea... imi tot zicea ca Mosul vine la noapte. Eu o tineam pe a mea... ca el a fost si de mine a uitat... Si uite asa dupa cate minute bune de spaima, a reusit mama sa ma calmeze ca Mosul asta nu poate sa care chiar toate cadourile odata si face si el mai multe ture... O explicatie buna pentru ca m-am calmat si am asteptat cu nerabdare pana a 2 zi sa imi livreze si mie cadoul:)

Acum...

Asa le zic su eu clientilor mei cand nu le ajunge comanda completa de la Vodafone, "nu au incaput toate intr-un singur colet" si ajunge comanda in mai multe ture:) sa stiti ca tine replica:)

Va doresc un Mos Nicolae darnic si calduros!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu