duminică, 18 noiembrie 2012

Prima postare...

           Habar nu am ce mi-a venit cu blog-ul, nu am scris niciodata si nici nu cred ca imi voi descoperi vreun talent ascuns in acest domeniu. Pur si simplu intr-o dimineata mi-a fulgerat prin minte ca ar trebui sa incerc si pe asta, ca multe alte lucrurile pe care le-am facut in viata mea. Si uite asa a luat nastere "despre-lucruri-simple-din-viata-unei-scorpiute". Termenul de scorpiuta se trage de la zodia in care sunt nascuta, si in a carei descriere ma regasesc destul de bine.

           Poate pentru inceput ar trebui sa ma prezint:
  • Sunt Andreea (nascuta in '87, faceti voi calculele), o fata poate putin mai “altfel” dupa cum ma caracterizeaza cunoscutii. Sunt vesela si sociabila, vorbesc mult si despre orice, sunt  deschisa spre tot ce este noi si imi plac provacarile. Sunt ambitioasa, incapatanata si uneori poate prea orgolioasa. Traiesc cu pasiune orice clipa, pun mult suflet in tot ceea ce fac si ma consum de obicei pentru toate tampeniile. 
  • Sunt cam neatenta si imprastiata, motiv pentru care ma impiedic des si fac multe “boroboate”, iar faptul ca, pana acum, am scapat doar cu o mana rupta si de cateva ori piciorul scrantit ma face sa ma consider foarte norocoasa.
  • Imi place sa fiu inconjurata de oamenii dragi mie, sa stau la povesti cu ei si sa ne jucam. Sunt foarte competitiva si cam ofticoasa cand vine vorba de jocurile de societate la care pierd. Consider ca de la fiecare persoana pe care am intalnit-o pana acum am avut ceva de invatat si ca nimic in viata mea nu s-a intamplat degeaba.
  • Sunt putine lucruri de care ma tem si ma consider o fata curajoasa. Lucrez bine in conditii de stres si culmea este ca imi si place, mi se pare ca ma pot concentra mai bine si ma simt mai motivata.
  • Imi place muntele mai mult ca marea, asta pentru ca mereu apare ceva imprevizibil si pentru ca il vad ca pe o provocare. Iubesc natura si imi petrec cat de mult timp in aer liber.
  • Am terminat Facultatea de management apoi masterul in acelasi domeniu la A.S.E. Intre timp am facut si Facultatea de Drept la Universitatea Nicolae Titulescu. Pe plan profesional trebuie sa marturisesc ca inca nu sunt decisa ce mi-ar placea cu adevarat sa fac.
Acestea fiind spuse, sper sa nu va plictisesc prea tare cu tampeniile mele si va astept cu mare drag pe blog.


3 comentarii:

  1. Iti urez multa bafta si inspiratie in ceea ce priveste blogul si astept cat mai multe povesti haioase din viata unei scorpiute mai "altfel" :) La cat te cunosc eu pana acum, sunt convinsa ca vei avea ce povesti :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Super buna ideea! Astept sa citesc numai articole interesante si sa aflu cat mai multe lucruri frumoase de la o fata frumoasa si despteapta ca tine! :*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci mult de incurajari... ma faceti sa prind curaj sa mai scriu:) va pup si va astept cu mare drag sa reveniti:*

    RăspundețiȘtergere